Ķekavas parkā uzstādīts multifunkcionāls āra trenažieris

Šī gada vasarā Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra pieteicās Latvijas Olimpiskās komitejas un Starptautiskās Olimpiskās komitejas ilggadējā atbalstītāja “Coca-Cola” programmas “Par aktīvu dzīvesveidu” konkursā, kura ietvaros ieguva iespēju Ķekavā izvietot multifunkcionālu āra trenažieru kompleksu. Programmas galvenais mērķis ir veicināt un pilnveidot aktīva un veselīga dzīvesveida popularitāti Latvijas iedzīvotāju vidū. Jāatzīmē, ka programma “Par aktīvu dzīvesveidu” jeb “Wake Your Body” sadarbībā ar LOK un “Coca-Cola” tiek īstenota visās Baltijas valstīs – Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, katrā no tām izvietojot 11 āra trenažierus.

Programmai “Par aktīvu dzīvesveidu” pieteikties tika aicinātas visas Latvijas novadu un pilsētu pašvaldības, kuras vēlētos un būtu gatavas savā īpašumā saņemt un izvietot unikālu un daudzpusīgu āra trenažieri, taču tikai 11 pašvaldības ieguva iespēju savos novados izvietot āra trenažierus.

Tā kā āra trenažieru komplekss tika uzstādīts š.g. 6.decembrī, plānots ka āra trenažiera atklāšanas pasākums tik organizēts 2019.gada pavasarī, tāpēc aicinām visus interesentus sekot līdzi jaunumiem Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras informācijas kanālos.

Mēs pateicamies Starptautiskās Olimpiskās komitejas ilggadējiem partneriem “Coca-Cola” un Latvijas Olimpiskajai komitejai par iespēju Ķekavas novadā pilnveidot publiski pieejamu infrastruktūru, kas veicina aktīvu un veselīgu dzīvesveidu.

Dace Cīrule

Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras direktore

Comments are closed.