Notiks foto orientēšanās pasākums ģimenēm Daugmalē

Aicinām visas ģimenes piedalīties aizraujošā piedzīvojumā, ar foto orientēšanās palīdzību, iepazīstot Daugmali! Pasākums notiks 10. augustā no plkst. 19:00-21:00 (starts līdz plkst. 20:00, finišs līdz plkst. 21:00), Daugmalē, spie Daugmales pagasta pārvaldes. Iepriekšēja komandu pieteikšanās ŠEIT. Komandu reģistrēšanās pasākuma dienā notiek no plkst. 18:30-18:50.

Sacensībās piedalās ģimeņu komandas – dalībnieku skaits komandā 2 – 5. Komandā jābūt vismaz vienam, kurš sasniedzis 18 gadus. Pārējiem dalībniekiem vecuma ierobežojumu vai citu prasību nav (jāģērbjas ērti, trase būs piemērota ģimenēm ar ratiem). Distance ir plānota tā, lai tajā būtu interesanti gan pieaugušajiem, gan bērniem. Tajā noteicošais ir atjautība, izveicība un komandas sadarbība, nevis spēks un ātrums. Šī distance ir pa spēkam jebkuram iesācējam un būs kā laba iepazīšanās ar foto orientēšanās sacensībām

Uzreiz pēc sacensībām notiks galvenās balvas izloze, kurā piedalās komandas, kuras ir apmeklējušas visus 19 kontrolpunktus un pareizi atrisinājušas tajos norādītos uzdevumus. Visas komandas saņems pārsteiguma balviņas. Specbalvas saņems krāšņākās komandas. Dalība pasākumā ir BEZ MAKSAS!

Pasākumu atbalsta – Putnu fabrika ĶekavaHerkulessĶekavas avots un Bella Latvia.

Pasākuma nolikums ir pieejams ŠEIT

Comments are closed.