FC REAL PRO/AUDA (2005.g.dzim.) Parnu Summer CUP 2018 ČEMPIONI

No 28.06.-01.07. Pērnavā, Igaunijā norisinājās Parnu summer CUP 2018. Mūsu puiši startēja 4 vecuma grupās, mājās pārvedot zelta un sudraba godalgas, kā arī 4. un 9.vietu.

Igaunijas turnīra Parnu summer CUP 2018, kas katru gadu pulcē ļoti lielu dalībnieku skaitu daudzās vecuma grupās, formāts noteica, ka komandas tiek sadalītas apakšgrupās. U-13 jeb 2005.g.dzim. futbolisti, kuri mājās pārveda zelta godalgas, uzvarot visās spēlēs, čempionu titulu izcīnija 20 komandu konkurencē, kuras tika sadalītas 4 apakšgrupās, katrā pa 5 komandām. Tas lika saprast, ka, lai cīnītos par zelta godalgu, grupā jābūt pirmajiem.

Jau pirmajā spēlē puiši parādija, ka nebūs ar pliku roku ņemami un Somijas jaunos censoņas no futbola kluba TuPS / KP-75 iznīcināja ar rezultātu 13-0. Otra spēle pret FC Tabasalu (EST) – saspringta līdz pēdējam. Vai interesanta? – O, jā.  Pirmos vārtus komandas labā guva Rikardo Jagodinskis, tomēr pēc 5 min igauņi rezultātu izlīdzināja. Vairākus soda sitienus igauņi raidīja mūsu vārtu virzienā, kur kā mūris stāvēja mūsu vārtsargs Renārs Meļņikovs. Arī aizsargi vienmēr atradās savās vietās. 13 minūtes pirms spēles beigām mūsu uzbrucējs Markus Prohorenkovs raidīja soda sitienu uz Igaunijas puišu vārtiem un IRRRRR – 2-1. Noturējām,  izturējām…pelnīti 3 punkti FC Real Pro/ Auda kabatā. Pēc pirmās dienas 2 uzvarām bija skaidrs – nu jau gribas vairāk, nu jau vajag augstāk….

Otrās dienas pirmā spēle atnesa diezgan vieglu 4-0 uzvaru pār vēl vienu Igaunijas komandu Pärnu JK Vaprus. Otrā spēle pret Viimsi MRJK (EST), kur vienīgos vārtus komandas labā guva Markus Prohorenkovs un ar rezultātu 1-0, mūsu puiši iekļuva pusfinālā.

Pretī stājās kārtējā Igaunijas komanda no Tallinas – Nõmme United. Manupārt pati interesantākā, nervu un emociju bagātākā. 2x20min stresa un uzraukuma līdzjutējiem, bet ne mūsu puišiem – stabils, skaists sniegums, kas beidzās neizšķirti!!! Pēcpēles sitieni, katrai komandai pa 5 un ar rezultātu 4:3 vēl skaistāka uzvara! (bumbu pretinieku vārtos raidīja Mikuss Paulovičs, Rinalds Veličko, Rikardo Jagodinskis un Daniels Latiševs).

Ilgi gaidītais – FINĀLS! Tas likās tik nesasniedzams, bet mūsu 13 puiši un viņu treneri to pierādīja – visu var sasniegt ar šādu sniegumu, ar izcilu spēli no katra un visiem kopā, ar to, ka jāmāk spēlēt, jāmāk uzvarēt! Ka tie visi smagie, grūtie treniņi atmaksājas jau atkal. Šogad fināls izvērtās interesants ar to, ka tajā tikās divas Latvijas komandas: – FC Real Pro/ Auda un JDFS Alberts (Rīga). Ar rezultātu – 4-0 – mūsu puiši svinēja uzvaru – uz savām mājām, savu klubu, uz Latviju – pārvedot čempiona titulu, kausu un zelta medaļas no Pērnavas.

Zīmīgi ir tas, ka nevienā no spēlēm, mūsu puiši nebija iedzinēju lomā! Vienmēr soli piekšā saviem vienaudžiem, saviem pretiniekiem. Komandas rezultatīvākais spēlētājs šajā turnīrā izrādījās Markus Prohorenkovs ar 7 gūtiem vārtiem 6 spēlēs, bet par komandas vērtīgāko spēlētāju šoreiz tika atzīts pussargs Daniels Latiševs.

Vārtu statistika: 24:1. Vārtsargs Renārs Meļņikovs tikai vienu reizi četrās dienās “izķeksēja bumbu” no saviem vārtiem, savukārt 2 reizes raidīja bumbu pretinieku vārtos (11 metru soda sitieni).

Ļoti lepojamies ar mūsu sapņu komandu, kas atkal ir uzbūvēta un izveidota uz abu treneru Andreja Prohorenkova un Andreja Rubina pieredzes un meistarības bāzes.

Komandas sastāvs: Markus Prohorenkovs, Rikardo Jagodinskis, Māriņš Lormanis, Daniels Latiševs, Ņikita Okuņevs, Mārcis Videnieks, Kārlis Rudens, Kristers Krauklis, Kristiāns Beķeris, Rinalds Kristiāns Veličko, Juris Pūriņš, vārtsargs Renārs Meļņikovs un komandas kapteinis Mikuss Paulovičs.

Liels paldies līdzjutējiem, kuri dod spēku komandai laukumā – “REAL PRO, REAL PRO, REAL PRO ” skaļi un lepni skanēja tribīnēs 4 dienu garumā! Paldies FK Auda un Rihardam Gorkšam par ikdienas atbalstu.

Paldies Jums – mūsu vilki –  par šīm spēlēm, par uzvarām un emocijām!

LABĀKIE, šaubu nav!!!

FC Real Pro koordinatore Liene Pauloviča

Comments are closed.