Aicinām piedalīties Veselības un sporta nedēļas aktivitātēs

No 23. maija līdz 1. jūnijam aicinām ikvienu apmeklēt veselības un sporta nedēļas aktivitātes. Jau šodien notiks Ķekavas novada atklātās sacensības orientēšanās sportā “Skolu kauss 2018” Daugmalē (info – šeit) un Pavasara veselības apļi Ķekavā (info – šeit). Atbalstītāji – SIA Baltā Bura, Bella, Herkuless un Oshee!

Piektdien, 25.maijā visu novada vispārizglītojošo skolu 1.-4.klašu un pirmsskolas izglītības sagatavošanas grupu audzēkņi piedalīsies ikgadējajās bērnu sporta spēlēs, kuras notiks Ķekavā un Baložos (info – šeit). Atbalstītāji – FK Auda, TU saldējums, Narvesen, TC Liiba un Ķekavas avots!

26. maijā, ar 3. posma sacensībām, turpinās šaha mēnesis Baložos (info – šeit), savukārt 27. maijā Ķekavas vidusskolas sporta kompleksā, ar lekciju “Pareizs uzturs sportojot”, noslēgsies lekciju cikls “Veselīgs uzturs” (info – šeit).

28. maijā Baložos tiks aizvadīts jau 4. posms krosa skriešanas sacensībām “Baložu Bizons 2018” (info – šeit).

Visas nedēļas garumā, Ķekavas novadā, tiks organizētas aktīvās rīta rosmes.

Veselības un sporta nedēļu noslēgsim ar aizraujošu pasākumu – piedzīvojumu “Lecam vasarā 2018” (SKRIEN, NŪJO,EJ, dažādas radošās darbnīcas, orientēšanās spēle LABIRINTS, Zumba ar Kitiju u.c.)  un pl.22.00 zaļumballi kopā ar DJ Kārli Blūmfeldu un grupu “Audiokvartāls”, kas norisināsies Ķekavā, Ābeļdārzā, Skolas ielā 2.

Comments are closed.