“Lāčplēša Cīņu Leģiona” bokseriem veiksmīgi starti starptautiskajās boksa sacensībās “Baltija pret Eiropu”

3. un 4. martā, Rīgā, Braslas ielā 29-H, Olympic Hope boksa zālē, norisinājās starptautiskais boksa turnīrs Baltija Pret Eiropu. Sacensībās piedalījās sportisti no vairākām valstīm: Latvijas, Krievijas, Lietuvas, Igaunijas u.c. Mūsu, Ķekavas klubu “Lāčplēša Cīņu Leģions”, šajās sacensībās pārstāvēja 3 bokseri – Henrijs Ivanovs (-69kg U-15 vecuma grupā), Francis Rozentāls (-69kg U-19 grupā) un Emīls Špīss (-69kg pieaugušie Elites grupā), kuri aizvadīja labu turnīru, izcīnot divas otrās vietas un vienu pirmo.

Henrijs Ivanovs finālā tikās ar lietuvieti, diemžēl Henrijam šoreiz nebija tā veiksmīgākā diena un pēc punktiem nācās atzīt Lietuvieša Ernesta Smagura pārākumu.

Francis Rozentāls finālā tikās ar Lietuviešu uzlēcošo zvaigzni (vairākkārtēju Lietuvas jauniešu čempionu) Rokas Avežoni. Cīņa izvērtās ļoti spriaga, lai gan pirmie divi raundi bija ļoti līdzīgi, tomēr 3. raundā, daudz pagurušāks un neaktīvās bija Lietuvas čempions, tapēc visai negaidīts bija visu tiesnešu lēmums par labu Lietuvas sportistam, lai gan mums likās, ka šo cīņu varēja atdot arī Francim (pašu cīņu varat noskatīties šeit —> https://youtu.be/-hFCsaTit9o).

Pieredzējušākais mūsu vīrs šajā turnīrā – Emīls Špīss, finālā jau pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzvarēja Romānu Čistjakovu no Rīgas kluba “Budo”.

Paldies visiem mūsu atbalstītājiem un līdzjutējiem, kā arī Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūrai, strādājam tālāk.

Informāciju sagatavoja Ķekavas klubs “Lāčplēša Cīņu Leģions”

Comments are closed.