Muguras veselību veicinošās un stāju koriģējošās vingrošanas nodarbības Ķekavas novada sākumskolās ir noslēgušās.

ES “Veselības veicināšana un slimību profilakse Ķekavas novadā” projekta ietvaros Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra visās Ķekavas novada sākumskolās organizēja īpašas muguras veselību un stāju koriģējošas vingrošanas nodarbības. Šīs nodarbības vadīja Alma Vītola un Laura Majevska, kuras abas ir topošās fizioterapeites un šī projekta ietvaros bija izveidojušas atbilstošu vingrojumu kompleksu, ar kuru iepazīstināja bērnus un sekoja vingrojumu izpildes un apgūšanas procesam.

Bērniem šīs nodarbības bija pieejamas bezmaksas. Kopā šī projekta ietvaros tika noorganizētas 30 nodarbības, 6 nodarbību cikls katrā, no projektā iesaistītajām skolām. Vingrošanas apmeklēja 95 novada bērni, vecumā no 1.-4.klasei.

Nodarbības tika organizētas šādās izglītības iestādēs:

  • Ķekavas sākumskola;
  • “Gaismas iela ‘97” (1.-4. Klasēm),
  • Pļavniekkalna sākumskola,
  • Daugmales pamatskolas (1.-4.klasēm),
  • Baložu vidusskola (1.-4.klasēm).

Šī projekta ietvaros, pavasara brīvlaika laikā  (š.g. 12.– 16.marts) ir plānots organizēt fiziskās aktivitātes bērniem vecumā no (1.-9.klasei). Sekojiet informācijai sports.kekava.lv

Šis aktivitātes tiek īstenotas ar Eiropas Savienības struktūrfondu projekta Nr. 9.2.4.2./16/I/094 “Veselības veicināšana un slimību profilakse Ķekavas novadā”, pasākums “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei” atbalstu.

 

Comments are closed.