FC REAL PRO – Vidzemes čempioni telpu futbolā U13 vecuma grupā

18. februārī, Smiltenē, notika Vidzemes ziemas čempionāta felpu futbolā A fināls, kur 7 spēcīgākās Vidzemes komandas (Smiltenes BJSS, Alojas NSSD, FS Garkalne/Rakari, FK Futbola Parks, Ogres NSC, FC Real Pro un BSSC Ikšķiles/FC Real Pro) cīnījās par pirmo vietu un iespēju Vidzemi pārstāvēt Latvijas finālā, kas norisināsies 15.martā Rēzeknē. A finālā BSSC IKŠĶILE / FC REAL PRO iekļuva ar 2 komandām: FC REAL PRO un BSSC IKŠĶILE / FC REAL PRO.

FC REAL PRO spēlē jaunieši no Ķekavas novada un Ikšķiles. Mūsu puiši FC REAL PRO sastāvā (Markus Prohorenkovs, Daniels Latiševs, Rikardo Jagodinskis, Kristians Priedītis, Mārtiņš Lormanis, Mārcis Videnieks, Kristers Krauklis, Kārlis Rudens, Klāvs Freimanis un komandas kapteinis, kas šo čempionātu pavada arī vārtsarga/piektā laukuma spēlētāja pozīcijā Mikuss Paulovičs.)  šo iespēju ieguva, kļūstot par čempioniem Vidzemes telpu futbolā ziemā jau otro gadu pēc kārtas. Par komandas vērtīgāko spēlētāju tika atzīts uzbrucējs – Rikardo Jagodinskis, kura kontā 5 gūti vārti turnīra laikā.

Turnīra formāts noteica, ka katrai komandai laukumā jātiekas ar katru. Tikai vienu reizi piedzīvojot zaudējumu (pret FK Smiltene), pārējās 5 komandas tika uzvarētas. Veiksme arī šoreiz bija vajadzīga, jo mums nekas un nekad nav vienkārši. Šis zaudējums varēja būt arī mūsu gāšana no čempionu pjedestāla.

Līdzjutējiem īpašais paldies – ne tikai komandā ir spēks, bet arī atbalstam tribīnēs!

Otra komanda (Ņikita Okuņevs, Raivo Štāls, Emīls Vītiņš, Kārlis Zanders, Juris Pūriņš, Rainers Pēkšens, Artemijs Jermolajevs, Artis Beikuns, vārtsargs Dāvids Osovskis un komandas kapteinis Kristiāns Beķeris) palika 7., tomēr tā ir 7.stiprākā komanda Vidzemē. Par otras komandas vērtīgāko spēlētāju tika atzīts aizsargs Ņikita Okuņevs.

Comments are closed.