Basketbola klubs “Ķekava” noslēdz sadarbības līgumu ar kompāniju „Optibet” un LBL2 čempionātā komanda startē ar nosaukumu BK „Ķekava/Optibet”.

Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas 2017./2018. gada sezona sākās ne vien ar līdzšinējo čempionāta komandu sastāvu izmaiņām, bet arī ar jaunu klubu pieteikumu un startu tajā, kas garantē neprognozējamus regulārās sezonas spēļu rezultātus un vietu sadalījumus 2. aplī.

Arī basketbola klubs „Ķekava” sezonas sākumā piedzīvoja minimālas sastāva izmaiņas, nodrošinot iespēju attīstīties un pilnveidoties ne tikai jau pieredzējušiem basketbolistiem, bet dod iespēju sevi pierādīt arī vietējiem Ķekavas jauniešiem, kuriem spēles laiks kādā no LBL2 komandām ir solis tuvāk nokļūšanai Latvijas Basketbola līgas augstākajā divīzijā.

Komandas sasniegtie rezultāti vainagojušies panākumiem, un šajā sezonā basketbola klubs noslēdzis sadarbības līgumu ar kompāniju „Optibet”, kas līdz šim atbalstījusi vērienīgus sporta projektus un izcilus sportistus. Pēc sadarbības noslēgšanas, likumsakarīga ir arī komandas nosaukuma maiņa, tāpēc šobrīd klubs LBL2 startē ar nosaukumu BK „Ķekava/Optibet”.

„BK „Ķekava/Optibet” mērķi šajā LBL2 sezonā, protams, paliek nemainīgi – basketbola attīstīšana un tā popularizēšana Ķekavā un Valsts mērogā, sportiska cīņa par uzvaru katrā spēlē un visā čempionātā, kā arī mūsu pašu jauno Ķekavas basketbolistu izaugsme un iesaistīšana komandā. Jaunu atbalstītāju piesaistīšana ļauj mums kā klubam skatīties nākotnē, izvirzīt augstākus mērķus, kā arī dod pārliecību, ka mūsu iesāktais darbs basketbola attīstīšanā un popularizēšanā Ķekavā, iet pareizajā virzienā,” tā par kluba sezonas plāniem un atbalstītāju piesaisti sacīja bijušais Latvijas izlases spēlētājs, Basketbola kluba „Ķekava” viens no dibinātājiem un valdes loceklis Aigars Vītols.

Kompānijas „Optibet” pārstāve Baiba Gailuma par noslēgto sadarbību: „Esam ļoti priecīgi, ka 2017./2018. gada sezonā mums ir iespēja atbalstīt basketbola klubu „Ķekava”. Mēs regulāri sekojām līdzi komandas sniegumam un redzējām, kā komanda strādā un rūpējas par to, lai līdzjutējiem ir interese sekot līdzi spēļu rezultātiem. Novērtējot ieguldīto darbu, pašaizliedzīgo atdevi gan no komandas, gan treneru puses, sasniegtos rezultātus un līdzjutēju atbalstu, nolēmām, ka vēlamies kļūt par komandas lieldraugu, lai arī mēs varam sniegt savu atbalstu un ieguldījumu basketbola kluba attīstībā. Kopā mēs varam sasniegt lielas uzvaras!”

2016./2017. gada sezona basketbola klubam „Ķekava” bija kā jauns atspēriena solis, un jau pirmajā gadā pēc starta Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijā, klubs regulāro čempionāta sezonu noslēdza 1. vietā. Pirmajās Play-off spēlēs BK „Ķekava” piekāpās komandai „Valmiera Glass/ViA”, tādējādi finālcīņās mērojoties spēkiem ar sezonas sīvākajiem pretiniekiem – Biznesa augstskolas „Turība” puišiem. Gala rezultātā BK „Ķekava” svinēja uzvaru sērijā ar rezultātu 2:0, un izcīnot godalgoto 3. vietu.

Informāciju sagatavoja:

Agija Vehtere

BK „Ķekava/Optibet” komunikācijas vadītāja

Comments are closed.