Latvia Open & Fudzi tournament 2017

25 – 26. novembrī notika lielākais karatē turnīrs Latvijā – Latvia Open & Fudzi Tournament 2017. Sacensības pulcēja ap 1000 dalībniekiem no 9 valstīm. Cīņa par medaļām visās kategorijās bija ļoti sīva un beskompromisa. Sporta kluba “IPPON.LV” sastāvā sacensībās piedalījās Jeļizaveta Kiseļova, Andrejs Ozerovs, Ņikita Orlovs. Visi trīs sportisti startēja pirmajā dienā.

Andrejs Ozerovs savā svara kategorijā, vīrieši līdz 84 kg, uzvarēja pretiniekus no Krievijas (3:0), Lietuvas (1:0), Lietuvas (2:0) un Krievijas (3:1) un izcīnīja zelta medaļu prestīžajā turnīrā, kārtējo reizi apliecinot, ka ir stiprākais savā svara kategorijā. OPEN kategorijā (bez svara ierobežojuma) Andrejam izdevās izcīnīt bronzas medaļu. Apsveicam sporta kluba „IPPON.LV” sportistu un treneri ar labiem rezultātiem.

Jeļizaveta Kiseļova šoreiz startēja vairākās kategorijās un visās izcīnīja medaļas. Pieaugušo kategorijā 16+ gadi līdz 61 kg mūsu sportistei bronza. Savā vecuma kategorijā 14 – 15 gadi, +54 kg, Jeļizavetai arī bronzas medaļa. Kategorijā 14 – 15 gadi OPEN Jeļizaveta iekļuva finālā, kur bija vadībā, bet pedējās sekundēs zaudēja pretiniecei no Baltkrievijas – rezultātā sudrabs. Latvijas izlases sastāvā komandu kumite kategorijā Jelizaveta Kiseļova izcīnīja bronzu. Apsveicam mūsu sportisti ar bagātu medaļu komplektu – 3 bronzas un sudrabs.

Ņikita Orlovs diemžēl šoreiz palika bez medaļas – 5. vieta.

Apsveicam visus mūsu sportistus ar lielisku kalendārā gada noslēgumu!

Comments are closed.