Ķekavas novada karatistiem izcili starti Latvijas čempionātā 2017

24. septembrī, Daugavpilī, notika Latvijas karatē čempionāts. Oficiālā LKF turnīrā piedalījās 285 sportisti no 24 klubiem, kas ir rekord liels rādītājs pedējos gados. Sacensībās piedalījās arī Ķekavas novada sportisti – Jeļizaveta Kiseļova, Ņikita Orlovs un Andrejs Ozerovs (visi – sporta klubs „IPPON.LV”). Mūsu sportistiem izdevās lieliski starti – visiem zelta medaļas. Medaļu kopvērtējumā, pateicoties arī Ķekavas novada sportistiem, klubs „IPPON.LV” izcīnīja 1.vietu.

Jeļizaveta Kiseļova startēja divās kategorijās – KATA (tehniskie elementi, cīņa ar ēnu) un KUMITE (cīņa ar pretinieci). Abās kategorijās Jeļizaveta izcīnīja pirmās vietas, uzvarot pa trīs cīņām! Apsveicam sportisti ar Latvijas čempiones tituliem!

Ņikita Orlovs startēja KUMITE kategorijā 14-15 gadi līdz 52 kg. Ņikita ļoti pārliecināti aizvadīja visas savas cīņas, neļaujot pretiniekiem nopelnīt nevienu punktu – rezultātā zelta medaļa un Latvijas čempiona tituls.

Kluba „IPPON.LV” treneris un sportists Andrejs Ozerovs arī izcīnīja pirmo vietu pieaugušo kategorijā līdz 84 kg! Apsveicam!

Comments are closed.