Aizvadītas Baložu pilsētas sacensības galda tenisā

27.maijā, Ķekavas novada Veselības un sporta nedēļas ietvaros, Baložu vidusskolā bija liels piedzīvojums – sporta zāli, no rīta līdz vakaram, pieskandināja nemitīgas bumbiņu skaņas, jo pārbaudīt savu meistarību bija ieradušies mazās raketes cienītāji jeb galda tenisisti.

No rīta savā starpā sacentās bērni un jaunieši, bet jau pēcpusdienā savu sniegumu demonstrēja pieredzējušāki dalībnieki. Visi spēlēja kopā – meitenes ar zēniem un sievietes ar vīriešiem, bet tika vērtēti atsevišķi. Spēles izvērtās spraigas un interesantas, bet pats svarīgākais – visus dalībniekus vienoja prieks, liela enerģija un cīņasspars. Mazākajiem censoņiem pieredzes bagātie galda tenisisti deva padomus, pastāstīja nianses un arī spēlēja kopā ar tiem. Vairāki dalībnieki izteica vēlmi šīs sacensības pārvērst par tradīciju, bet vēl daži vēlējās rast iespēju vairāk nodarboties ar šo aizraujošo sporta veidu.

Paldies par atsaucību un atbalstu sacensību organizēšanā Laumai Žilko un Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūrtai. Lai visiem krāsaina vasara un uz tikšanos rudenī!

Godalgoto vietu ieguvēji visās grupās:

Jaunākā grupa (12 gadi un jaunāki):

  1. Artjoms Popmans
  2. Ivans Saveljevs
  3. Emanuels Žuks                                                                                                                                                                     Labākā no meitenēm – Marta Žilko

Vidējā grupa (13 – 17 gadi):

Meitenes

  1. Marija Berdigāne
  2. Una Jaunbrūna

Zēni:

  1. Valters Franks
  2. Rūdolfs Lepa
  3. Rihards Grinaško

Vecākā grupa (18 gadi un vairāk):

Sievietes:

  1. Anita Kalve
  2. Monika Brālis

Vīrieši:

  1. Valērijs Jefimonskis
  2. Mārtiņš Bērziņš
  3. Jānis Kalve

Apsveicam godalgoto vietu ieguvējus!

Atbildēt