Jaunajiem brīvās cīņas sportistiem atzīstami panākumi starptautiskās sacensībās

Pavasara periodā brīvās cīņas un brīvās cīņas sievietēm sacensību kalendārais plāns ir piesātināts ar dažāda mērogu sacensībām. Ķekavas novada brīvās cīņas audzēkņi sekmīgi piedalījās dažos turnīros un guva atzīstamus panākumus.

18.03.17. Lietuvas pilsētā Šauļos norisinājās prestižs “International Syn City Open Female Wrestling Competition”   brīvās cīņas turnīrs sievietēm kadetu vecuma grupā. Turnīrā piedalījās Lietuvas, Igaunijas, Latvijas, Baltkrievijas, Somijas, Krievijas un Čehijas jaunās sportistes. No mūsu meitenēm labākie rezultāti Emīlijai Alainei izcīnīta 2. vieta, Betijai Alainei 3. vieta.

25.03.17. Bauskā norisinājās Latvijas meistarsacīkstes kadetiem, kur starp Latvijas spēcīgākajām cīņas sportistēm  mūsu meitenes Kristiāna Viša svara kategorijā līdz 57 kg. un Betija Alaine svara kategorijā līdz 70 kg. ieguva  bronzas godalgas.

02.04.17. Tallinā norisinājās viens no lielākajiem turnīriem Eiropā, “Tallinn Open 2017” – Kr. Palusalu cīņas turnīrs jauniešiem. Vienas dienas laikā uz četrpadsmit cīņas paklājiem medaļu komplektus izcīnīja vairāk kā tūkstotis  dalībnieku no divdesmit vienas valsts. Mums tā bija teicama lielu starptautisku sacensību pieredze. No Ķekavas novada sacensībās piedalījās divpadsmit sportisti. Olimpiskajā sešiniekā (apbalvoti ar diplomiem un medaļām tika 1-6.vietu ieguvēji) iekļuva:

Ernests Bukelis  sv.kat. 60kg. 3.vieta, Emīlija Alaine sv.kat. 32kg. 4.vieta, Betija Alaine sv. kat.75kg 4.vieta, Ernests Benkens sv.kat.32 kg. 4.vieta, Renārs Alainis sv.kat. 66kg., Markuss Geks sv.kat.26kg., Ance Norbute sv.kat. 30kg. ieguva 5. vietu. Jaatzīmē, ka svara un vecuma kategorijās sportistu skaits bija no astoņi līdz trīsdesmit diviem.

Novēlam jaunajiem novada cīņas puikām un meitenēm turpināt treniņus, būt drosmīgiem un turpināt nest novada vārdu ārpus Latvijas robežām!

Atbildēt