Ņikita Orlovs izcīna divas uzvaras Riga Stars Fudzi Cup 2017

25.martā Salaspilī notika viens no lielākiem karatē turnīriem Baltijā – Riga Stars Fudzi Cup 2017. Sacensības pulcēja ap 600 sportistiem vecumā no 4 līdz 15 gadiem. Par medaļām cīnījās 39 klubu sportisti no Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Baltkrievijas, Igaunijas. Ņikita Orlovs no Baložiem (sporta klubs “IPPON.LV”) izcīnīja divas pirmās vietas.

Komandu kumitē kategorijā 14-15 gadi Ņikita ar partneriem uzvarēja divas Krievijas komandas, Ņ. Orlovs abās savās ciņās guva skaistas uzvaras. Rezultātā zelta medaļa komandu kumitē kategorijā.

Individuālajā kategorijā 14-15 gadi līdz 50 kg Ņikitam bija četras cīņas. Pirmo pretinieku mūsu sportists pieveica ar rezultātu 9:1 pirms laika, nākamajā cīņā arī pirms laika uzvarēja pretinieku un iekļuva pusfinālā, kur bija stiprāks par sportistu no Sanktpēterburgas 1:0. Finālā Ņikita demonstrēja lielisku tehniku un taktiku, tomēr vairākus labus uzbrukumus tiesneši nenovērtēja un rezultātā cīņa beidzās ar 2:0 Ņikitas labā – vēl viena zelta medaļa.

Apsveicam Ņikitu Orlovu, viņa vecākus un treneri ar panākumiem! Vēlam veiksmi Nordic Karate čempionātā Latvijas izlases sastāvā, kas notiks 8.aprīlī!

Atbildēt