Līdz 11.martam ir iespēja pieteikties ZZ Čempionātam

Latvijā vērienīgāko skolēnu sporta un prāta spēļu, sacensību radošos uzdevumos un netradicionālos sporta veidos ZZ Čempionāta viens no trim pusfināliem šogad norisināsies Valmierā, Jāņa Daliņa stadionā 27.-28.aprīlī.  Pirmo gadu ZZ Čempionāta pusfināls, būs atklāts visiem pilsētas iedzīvotājiem, jauniešiem, ģimenēm ar bērniem un aktīva un gudra dzīvesveida piekritējiem. Tā tika ziņots šodien notikušajā mediju un skolas pārstāvju pasākumā, kas Valmierā, Valmieras muzejā norisinājās ZZ Čempionāta 11.sezonas Latvijas tūres ietvaros ar Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieka Ričarda Gailuma dalību.

“Valmiera ir vienmēr bijusi aktīva un veselīga dzīvesveida pilsēta, mūsu sportisti gūst panākumus Latvijas čempionātos, savukārt skolēni jau vairākus gadus parāda komandas saliedētību, erudīciju, spēku un cīņas sparu ZZ Čempionāta spēlēs. Šogad mēs ne vien pieņemsim Valmierā skolēnus no visa reģiona, bet arī kopā ar spēļu organizatoriem sagatavosim radošās un aktīvas atpūtas svētkus visai pilsētai. Man ir patiess prieks, ka 2017.gadā ZZ Čempionāts sniegs iespēju visiem valmieriešiem pavadīt laiku  svaigā gaisā kopā ar tuviniekiem,”  stāsta Ričards Gailums.

ZZ Čempionāta komanda kopā ar Latvijā populāru mūziķi, hiphop izpildītāju Denisu Stepanovu šodien viesojās arī  Valmieras skolās, par ZZ Čempionātu stāstot un iedvesmojot Valmieras 5.vidusskolu un Valmieras Valsts ģimnāziju. Kopumā  trīs nedēļu laikā spēļu komanda viesosies vairāk nekā 10 pilsētas apciemojot ap 25 skolās no dažādiem Latvijas reģioniem.

ZZ Čempionāts, kas ik gadu klātienes un tiešsaistes aktivitātēs iesaista ap 25 000 skolēnu un kopumā 400 000 Latvijas iedzīvotāju, 2017. gadā solās būt vēl iespaidīgākas, iezīmējot vairākas patīkamas pārmaiņas.  Pieteikties dalībai  11. sezonā ir aicināti visi Latvijas 1. – 12. klašu skolēni līdz šī gada 13. martam, iesniedzot savas komandas radošo mājasdarbu. Pusfināli, kas  norisināsies Daugavpilī, Valmierā un Liepājā, tagad būs atklāti visiem jauniešiem un ģimenēm ar bērniem, tiem, kas vēlās gan paši iesaistīties aktivitātēs, gan atbalstīt savus skolas biedrus vai draugus. Papildus fiziskajiem pusfināliem norisināsies arī digitālais pusfināls, kas ļauj daudz lielākam komandu skaitam pacīnīties par ceļazīmi un ZZ Festivālu.

Latvijā vērienīgāko skolēnu sporta un prāta spēļu, sacensību radošos uzdevumos un netradicionālos sporta veidos ZZ Čempionāta galvenais mērķis ir veicināt savstarpēju cieņu, iecietību un draudzību Latvijas skolēnu vidū, kā arī popularizēt aktīvu, radošu un gudru dzīvesveidu jauniešu vidū.  ZZ Čempionātu jau 11 gadus  atbalsta un organizē  telekomunikāciju uzņēmums “Tele2” un “Zelta Zivtiņa”. 2017.gadā  pasākums norisinās sadarbībā ar draudzīgām pilsētām Jūrmalu, Valmieru, Daugavpili un Liepāju.

Plašāka informācija: zzcempionats.lv

Atbildēt