Ģimeņu ziemas piedzīvojumu sacensībās uzvar komanda Rāmavas naži

Ar 22 komandu dalību ir aizvadītas pirmās Ģimeņu ziemas piedzīvojumu sacensības. Laika apstākļi mūs lutināja – bija silta un saulaina diena. Īsi pirms starta, komandas saņēma kartes ar kuru palīdzību tām bija jāatrod 12 kontrolpunkti. Plkst. 11:00 visas komandas vienlaicīgi devās trasē. Pie trim kontrolpunktiem bija jāveic arī speciālie uzdevumi, par kuru izpildi komandas varēja saņemt papildus punktus. Sacensību kontrollaiks – divas stundas.

Uzvaru sacensībās izcīnīja komanda Rāmavas naži (Jānis Garisons, Inga Stabulniece, Ulrika Garisone un Patriks Garisons), 2. vietu ieņēma komanda Zālīši (Mareks Zālītis, Marika Zālīte, Markuss Zālītis un Melānija Zālīte), savukārt 3. vietā komanda 3Zachi un Vilks (Viktors Dubņiks, Arita Dubņika, Alise Dubņika un Marta Dubņika).

Pirms starta un pēc finiša komandas tika cienātas ar siltu tēju. Visas komandas saņēma pārsteiguma balvas no mūsu atbalstītājiem, savukārt pirmo trīs vietu ieguvēji saņēma medaļas un balvas! Liels paldies mūsu atbalstītājiem – Putnu fabrikai Ķekava un Herkuless.

Paldies visām sportiskajām un aktīvajām ģimenēm par dalību pasākumā un uz tikšanos nākamajos pasākumos!

Ar sacensību rezultātiem Jūs varat iepazīties ŠEIT

Ar posmu laikiem Jūs varat iepazīties ŠEIT

Atbildēt