Mārcis Grundulis un Emīls Špīss kļūst par Latvijas čempioniem kikboksā

22.-23. aprīlim Rēzeknē, Valsts robežsardzes sporta namā, norisinājās starptautiskais kikboksa čempionāts – WAKO Latvia Open 2016. Sacensības notika Light contact un full contact disciplīnās.
Piedalījās visi vadošie Latvijas klubi, kā arī viesi no ārzemēm. No mūsu kluba šoreiz piedalījās tikai divi sportisti-Emīls Špīss un Mārcis Grundulis. Abi mūsējie kikbokseri startēja smagākajā full-contact disciplīnā, Emīls Špīss līdz 75kg, bet Mārcis Grundulis līdz 63kg.
Ja Emīlam Špīsam 1/4 finālā izdevās tik pie vieglas uzvaras pār “Muay Thai Academy” sportistu Pāvelu Stepanovu, tad 1/2 pusfinālā jau nācās krietni pasvīst pret “SEDNA” kikbokseri-Ervīnu Malahovskiju, lai iekļūtu lielajā finālā. Finālā atkal pārliecinoša uzvara pār Miku Grišuli no “Fighter Factory”.
Jāpiemin, ka Emīls (16) bija jaunākais sportists savā vecuma grupā (16-19.gadi) un pelnīti tika atzīts par turnīra labāko cīkstoni (“Best Fighter”).
Savukārt pavisam “viegla pastaiga” šoreiz izvērtās Mārcim Grundulim-pat finālā ar pretinieku no “Fighter Factory” kluba-Kristeru Kuprovski, Mārcis tika galā nepilnā pusotrā minūtē un nu jau trešo reizi pēc kārtas kļuva par Latvijas čempionu kikboksā.

Paldies visiem mūsu līdzjutējiem, atbalstītājiem kā arī Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūrai!!!

vairāk info mūsu mājaslapā —> www.kboxing.lv

Atbildēt