Novembrī un decembrī aizvadītas vairākas veiksmīgas peldēšanas sacensības + FOTO

2015. gada 20.novembrī, Jūrmalā norisinājās Jūrmalas pilsētas sacensības peldēšanā „Domes kauss 2015”. Šajās sacensībās piedalījās Rīgas, Jūrmalas un Ķekavas sporta skolu audzēkņi. Mūsu sportisti izcīnīja trīs godalgotās vietas:

Mārcis Videnieks ieguva bronzu 100.m. brīvajā stilā, Stāmere Emīlija 100.m. brasā un Elīza Dārta Kauliņa 100.m. tauriņstilā, zaudējot pirmajai vietai tikai par 59 sekundes simtdaļām, ieguva otro vietu šajās sacensībās.


2015. gada 27. un 28.novembrī Rīgā Daugavas sporta namā notika Rīgas jaunatnes meistarsacīkstes peldēšanā. Šajās sacensībās piedalās Latvijas spēcīgākie jaunie sportisti un, lai piedalītos, ir jānokārto normatīvs. No Ķekavas peldētājiem šo normatīvu bija sasnieguši seši sportisti. Labākais sniegums šajās sacensībās bija Melānijai Pullei, kura 50.m. brīvajā stilā veica 32.80 sekundēs finišējot 16 vietā no 107 sportistēm. Jāatzīmē, ka vietu sadalījumu izšķir sekunžu simtdaļas un Melānijas sniegums ir augstvērtīgs- II sporta klase.

2015. gada 18. decembrī, FA”Sportima” peldbaseinā notika Ziemassvētku peldēšanas sacensības bērniem. Uz šīm sacensībām mūsu sporta skolu uzaicināja peldēšanas kluba “GoldSwimmer” trenere Natālija Broka. Liels paldies viņai par uzaicinājumu un fantastiski organizētajām sacensībām, kurās visi bērni jutās kā uzvarētāji, jo katrs saņēma medaļu un dāvanu no ziemassvētku vecīša. Bet sacensības noslēdzās ar sportisku noskaņu, jo beigās bija MIX stafete 8×25.m. brīvajā stilā. Startēja četras komandas. No mūsu sporta skolas nācās startēt lielajiem puišiem ar pašām mazākajām meitenēm. Taču tas neizbiedēja un, pateicoties puišu apņēmībai un meiteņu cīņassparam, mūsu komanda izcīnīja otro vietu. Komandā startēja Miks Murāns, Ralfs Kanders, Patriks Kampmanis, Kristers Rainskis, Letīcija Sakne, Nora Murāne, Terēze Trenko un Hanna Stāmere. Bērniem prieks par kopīgi iegūto kausu bija milzīgs.

Pēdējās šī gada sacensības notika 2015. gada 25.-26.decembrī, Liepājā. Šīs bija Liepājas KSS Starptautiskais Ziemassvētku turnīrs. Šeit startēja sportisti no Krievijas, Baltkrievijas, Lietuvas un Latvijas. Mūsu sporta skolai šīs sacensības bija īpaši veiksmīgas, jo tika izcīnītas piecas godalgotās vietas. Ļoti sīvā konkurencē Emīlija Puķīte izcīnīja II vietu 100.m. brīvajā stilā

Mārcis Videnieks 100.m. brīvajā stilā ieguva III vietu.

Nora Murāne 100.m. uz muguras II vieta,

Fjodors Titovs 100.m. brasā I vieta,

Emīlija Puķīte 100.m. tauriņstilā I vieta.

Taču lielāko prieku sagādāja desmit vērtīgāko sportistu tabula pēc LPF punktu piešķiršanas sistēmas, jo šajā desmitniekā ļoti daudzu sportistu konkurencē ir iekļuvušas mūsu peldētājas Emīlija Puķīte un Emīlija Stāmere.

Paldies sportistiem par ieguldīto darbu! Veiksmīgu un sportisku 2016.gadu!

Trenere Aiga Daubure.


 

Atbildēt