FOTO + Ķekavas novada hokeja kausu izcīna „Vecie pipari un Junge”

Pēc spraigas cīņas triju mēnešu garumā par Ķekavas novada hokeja kausa ieguvējiem kļuva sastāva Vecie pipari un Junge spēlētāji, kas pārliecinoši triumfēja visos čempionāta posmos. Otro vietu kopvērtējumā izcīnīja komanda Rikšotāji, godpilnajā trešajā vietā ierindojot Gaļas batuts hokejistus.

No janvāra beigām līdz pat marta vidum hokeja spēles entuziasti varēja sekot Ķekavas novada hokeja kausa izcīņai, kurā nūjas krustojas novada aktīvākās amatieru komandas. Spītējot te sniegputenim, te negaidītajiem siltuma rekordiem, 14.martā Volvo hallē norisinājās ilgi gaidītais fināla posms un hokeja turnīra laureātu apbalvošanas ceremonija.

Aizvadītajos posmos Ķekavas vidusskolas sākumskolas hokeja laukumā norisinājās spraigas cīņas, komandām pastāvīgi mainot savas pozīcijas turnīra tabulā. Vienīgais sastāvs, kas uz finālposmu ieradās, tā arī neiepazīstot zaudējuma rūgtumu, bija Vecie pipari un Junge. Pirmajā posmā tiem izdevās uzveikt Rikšotājus un Gaļas batutu, bet nākamā posma finālā- pārspēt mērķtiecīgos jaunpienācējus no komandas HK Lāčplēsis.

Arī kausa izcīņas trešajā posmā līdervienība turpināja savu uzvaras gājienu- Vecie pipari un Junge fināla mačā ar 3:2 pārspēja Pārventas spēlētājus, kuriem šis bija labākais sniegums turnīrā. Par finālposma trešās vietas ieguvējiem kļuva Krustkalnu ūdens meistari, kam ar 4:2 izdevās pievarēt komandas Iecava hokejistus.

Apkopojot visu posmu rezultātus, par ceļojošā kausa ieguvējiem likumsakarīgi kļuva D.Skudrītis, M.Muižnieks, J.Cīrulis, D.Āriņš, K.Āriņš un A.Juršecis jeb Vecie pipari un Junge. Sudraba medaļu šī gada turnīrā izcīnīja divu posmu laureāti- komanda Rikšotāji (R.Čaupenoks, K.Bardjukovs, E.Grundulis, N.Nikolajevs), savukārt par Ķekavas novada atklātā amatieru hokeja turnīra trešās vietas ieguvējiem kļuva sastāva Gaļas batuts spēlētāji R.Kokins, E.Āboliņš, A. Štendenbergs, G.Ramats, R.Baumanis un R.Ciems.

Ķekavas novada pašvaldības Sporta aģentūra saka lielu paldies visiem čempionāta dalībniekiem par izturību, pacietību un cienījamu sniegumu. Paldies arī sacensību galvenajam tiesnesim Matīsam Ribkinskim un čempionāta atbalstītājiem- Melnajai Kafijai un Putu fabrikai Ķekava– par veiksmīgu turnīra norisi.

Informāciju sagatavoja:

Laura Mozule

 

Atbildēt