„Ķekava/BFF” uzvar Ķekavas Bulldogu arī ceturtajā derbijā

Ķekavas sporta namā notika ceturtais Ķekavas derbijs sieviešu virslīgā. Spraigā cīņā ar rezultātu 8:1 „Ķekava/BFF” florbolistes bija pārākas par “Ķekavas Bulldogs”.

Pirmā perioda sākumā bija maz metienu, taču cīņas gaitā abas komandas atraisījās. 5.minūtē Dina Štāle ar bumbiņas raidījumu devītniekā atklāja rezultātu – 1:0. Turpinājumā iniciatīva piederēja „Ķekavai/BFF”. 13.minūtē labs tālmetiens padevās Annai Reinekai, taču vārtu pārliknis glāba buldodzes. Pirms pauzes Gundega Vancāne un Dace Možeiko panāca 3:0.

Otrā trešdaļa iesākās ar bīstamu momentu Zanes Zeļeninas izpildījumā, taču bumbiņa trāpīja pa stabiņu. Par to tabulā augstāk esošā komanda sodīja „Ķekavas Bulldogs” dāmas. 25.minūtē diezgan kuriozus vārtus no laukuma stūra guva Elīna Drēziņa, bet īsi pirms došanās atpūtā Gundega Vancāne lieliski pacīnījās par bumbiņu, piespieda Natāliju Babjuku kļūdīties un meistarīgi apspēlēja Lindu Bajāri – 5:0.

Mača pēdējās divdesmit minūtēs cīņa bija līdzīga. Sākumā Drēziņa filigrāni noguldīja buldodžu vārtsardzi izgājienā viens pret vienu, realizējot tālu vārtsardzes Jogitas Gindras piespēli, bet nedaudz vēlāk Paula Brunovska trieca bumbiņu praktiski tukšā cietoksnī – 7:0. Atlikušajā daļā abas komandas guva vēl pa vieniem vārtiem – 8:1.

„Spēle nebija laba, jo neizdarījām to, ko mums vajadzēja izdarīt.

Haotiski spēlējām. Nebija nekādas saspēles. Vajag spēlēt ar prātu, nevis atbildēt pretiniekam, kad tas nāk virsū. Mums vajadzēja vienkārši laist bumbiņu apkārt, mēģināt izspēlēt uz tukšām vietām un tukšiem vārtiem, veidot saspēli, taču nesanāca,” sacīja „Ķekava/BFF” uzbrucēja Paula Brunovska.

„Varēja būt labāk. Tā jau vērtēju komandas sniegumu diezgan labi, jo visas cīnījās. Mēs nebijām šodien gatavas, tik ļoti, cik iepriekš.” īsi un lakoniski par savas komandas sniegumu izteicās vienīgo vārtu autore „Ķekavas Bulldogs” rindās Anda Luža.

Par labākajām spēlētājām tika atzītas: Jogita Gindra(„Ķekava/BFF”) un Zanda Ozoliņa („Ķekavas Bulldogs”). Nākamo maču „Ķekava/BFF” aizvadīs svētdien 13.00 pret „RSU/Runway”.

Informāciju sagatavoja:

Kaspars Šmits

Atbildēt