FK “Ķekava”/BFF ar 10:2 (0:1, 3:1, 7:0) uzvar Ķekavas “Bulldogs” komandu

Lai gan rezultāts norāda uz FK “Ķekava/BFF” kārtējo pārliecinošo uzvaru ķekavnieču komandu starpā, spēles gaita aizsākās pavisam savādāk, kaut arī ne negaidīti: buldogu meitenes vienmēr centušās sīvi pretoties savām  principiālajām pretiniecēm. Šoreiz tas viņām izdevās pirmos divus periodus: buldogu meitenes labi kontrolēja ne tikai savu aizsardzību, bet arī realizēja vienu no saviem uzbrukumiem, kad 17. minūtē Anda Luža  iemeta pirmos vārtus. BFF meitenēm gan bija daudz metienu un iespēju, taču galīgi vāja to realizācija.

Otrajā periodā viss pamazām sāka nostāties savās vietās. Inga Ametere gan iemeta vienus vārtus, taču BFF uz to atbildēja ar trijiem (divreiz Gundega Vancāne no Paulas Brunovskas piespēlēm un vienreiz Ieva Jurkāne no Elīnas Drēziņas piespēles). Trešā periodā FK “Ķekava/BFF” pierādīja, kuras ir īstās laukuma saimnieces, sametot septiņus bez atbildes vārtus: Dace Možeiko (Paula Brunovska), Gunda Kudrjavceva (Ieva Jurkāne), Elīna Drēziņa (Ieva Jurkāne), Ieva Jurkāne (Guna Kudrjavceva), Ieva Berga (Gundega Vancāne), Guna Kudrjavceva (Ieva Jurkāne), Ieva Jurkāne (Guna Kudrjavceva). 49. minūtē Kristīnas Deginas izpildīto soda metienu lieliskā stilā atvairīja BFF vārtsardze Zane Veidenbauma.

Pēcspēles komentāros Elīna Drēziņa atzina, ka “esam radušas pacietīgi spēlēt un gaidīt uz pretinieču kļūdām. Taču šoreiz buldogi spēja skriet pakaļ aizsardzībā un apstulbināt ar presingu, ko parasti viņas nepielieto”. Varbūt nākamajā spēlē FK “Ķekava/BFF” uzsāks maču ar savu spēli, nevis pielāgosies pretiniecēm – to redzēsim 28. janvārī spēlē pret Rubeni.

FK “Ķekava/BFF” treneris Ivo Preiss par labāko spēlētāju komandā nosauca uzbrucēju Dinu Štāli, kura gan punktus šoreiz neguva, taču paveica daudz melnā darba.”

Informāciju sagatavoja:

Artis Drēziņš

Atbildēt