Ķekava/BFF pārliecinoši uzvar Ķekavas Bulldogu

15. decembrī Ķekavas sporta namā sieviešu virslīgas spēle nūjas savā starpā krustoja „Ķekava/BFF” un „Ķekavas Bulldogs” florbolistes. Šoreiz komandas iztika bez liekiem asumiem un gala rezultātā sarkanās svinēja uzvaru ar 9:3.

Pirmā trešdaļa bija teju tāda pati kā PČ ceturtdaļfinālā starp Latviju un Šveici. Ne tikai rezultāta, bet arī spēles ziņā. Iniciatīva piederēja „Ķekava/BFF”, taču novada otrā komanda disciplinēti darbojās aizsardzībā, veidoja labus momentus un presingoja pa visu laukumu, pieredzējušākajām spēlētājām radot lielas grūtības. Rezultāts tika atklāts 10.minūtē, kad pēc izspēles Paula Brunovska ar apgriezienu raidīja bumbiņu augšējā stūrī 1:0. Mājinieces turpināja bīstami apdraudēt Lindas Bajāres sargātos vārtus, taču lielākoties bumbiņas lidoja garām vārtiem. Neilgi pirms došanās atpūtā uzbrukumā lieliski pacīnījās Anda Luža, atdodot piespēli Ingai Ameterei, kura panāca izlīdzinājumu – 1:1. Turpinājumā „Ķekava/BFF” uzbruka krietni aktīvāk kā rezultātā pretinieces bija spiestas kļūdīties. Spēles 28.minūtē rezultāts kļuva 4:1, taču ar to gan sarkanās vēl nevarēja justies droši par uzvaru. Nepagāja ilgs laiks līdz Dacei Ameterei izdevās pārtvert piespēli un izgājienā 1 pret 1 pārspēt Zani Veidenbaumu – 4:2. Uzreiz pēc tam laukuma saimnieces pilnībā pārņēma iniciatīvu un trīs minūšu laikā izdarīja četrus precīzus metienus – 8:2. Trešdaļas beigās pacīnoties vārtu priekšā, Kristīna Degina vienus vārtus atguva- 8:3.

Mača pēdējās 20 minūtes aizritēja līdzīgi kā pirmās. Abām komandām bija labas iespējas izcelties. 47.minūtē teicama izdevība gūt savus pirmos vārtus šosezon bija Artai Kozlovai, taču Zane Veidenbauma glāba savu komandu. Trešdaļas otrajā pusē hat-trick sev noformēja Paula Brunovska, panākot gala rezultātu – 9:3. Par labāko spēlētāju „Ķekava/BFF” rindās tika atzīta Elīza Bērziņa, savukārt „Ķekavas Bulldogs” komandā Zane Zeļeņina.

„FK Ķekava/BFF” menedžera Arta Drēziņa komentārs: „Mums vajadzēja iemest vēl vismaz piecus vārtus, tad rezultāts atainotu notiekošo
laukumā. Arī pretiniecēm noskaņoties pret mums speciāli nevajag, viņu spēlē vērojumi uzlabojumi, mazāk nepamatotu emociju, lielisku spēli aizvadīja vārtsardze Linda Bajāre. Nezinu, kas būs pēc pusgada, gada vai diviem, bet pagaidām spēles ar otru Ķekavas komandu treneris izmanto, lai gatavotos cīņām ar RSU un Rubeni.”

Nākamo spēli „Ķekava/BFF” aizvadīs 7.janvārī 16:00 izbraukumā pret „RSU/Runway”.

Vārtu gūšanas video: http://www.youtube.com/watch?v=xT-MZphhlOE

Informāciju sagatavoja: Kaspars Šmits

Atbildēt